Archief
Signbiblio

Signbiblio

Mandy van den Berg zoekt eenzame Westlanders voor kerstdiner

Profvoetbalster Mandy van den Berg is op zoek naar Westlanders die tijdens Kerstmis eenzaam zijn. De Naaldwijkse nodigt hen uit om op kerstavond te komen dineren met haar en haar familie. "We zouden het heel mooi vinden als op deze eenvoudige manier de kerst voor net iets meer mensen een warme tijd wordt."

De centrale verdediger van Valencia doet de oproep op haar Instagram-pagina. Daarin geeft ze aan zelf bevoorrecht te zijn om jaarlijks kerst te mogen vieren met familie en vrienden. "Maar niet voor iedereen is kerst een gezellige tijd, veel mensen zijn eenzaam."

Daarom is ze nu op het idee gekomen om eenzame mensen uit te nodigen. "Op kerstavond, eten, drinken, muziek, gezelligheid, delen van verhalen en het bovenal heel fijn hebben met elkaar."

Mensen die tijdens kerst eenzaam zijn of zo iemand kennen, kunnen Mandy van den Berg een privébericht sturen via Instagram.

Dit bericht bekijken op Instagram

???? Lieve Instagram vrienden, Ieder jaar mag en kan ik kerst vieren met mijn familie en vrienden. Niet voor iedereen is kerst een gezellige tijd, veel mensen zijn eenzaam. Graag organiseren wij thuis een kerstdiner voor mensen die met kerst alleen zijn. Op kerstavond, eten, drinken, muziek, gezelligheid, delen van verhalen en het bovenal heel fijn hebben met elkaar. ?? Niets is verplicht, alles mag. Wij zijn groot voorstander van delen en iets voor een ander doen, dus zouden we het heel mooi vinden als op deze eenvoudige manier de kerst voor net iets meer mensen een warme tijd wordt. ???? Kent u iemand in omgeving Westland die (met kerst) eenzaam is, (jong of oud) en graag bij ons thuis zou willen aanschuiven voor een fijne avond tijdens het kerstdiner, stuur mij dan een privé bericht. Veel liefs, Mandy ???? P.s. Delen mag en wordt zeer gewaardeerd!

Een bericht gedeeld door Mandy van den Berg (@mandyvdberg4) op