Archief
WOS Media 1

WOS Media 1

Dit najaar nieuwe bomen langs handbalveld Quintus

Nog dit najaar worden er nieuwe bomen en struiken geplant op het Quintus-terrein in Kwintsheul bij het verharde handbalveld. Dat melden burgemeester en wethouders in antwoord op vragen van de VVD-fractie. De bosschage moet ervoor zorgen dat de dieren bij het naastgelegen veterinair centrum geen geluidsoverlast meer ervaren van het handbalveld.

Twee jaar geleden zijn bomen en struiken gerooid ten behoeve van de werkzaamheden op het sportpark. De gemeente zegde herbeplanting toe. Maar mede door het bestellen van de verkeerde bomen en struiken is er nog steeds niets gebeurd, hoewel de zaak al langere tijd bij de gemeente is aangekaart. Omdat de grond van de gemeente is, mag Quintus niet zelf iets plaatsen.

De VVD had daarom het college gevraagd nu eindelijk eens haast te maken. Dat gaat nu dus in het najaar gebeuren. De fractie had overigens ook gevraagd om een afscherming bij het handbalveld, zodat de ballen niet steeds in de sloot belanden. Inmiddels is er een hekwerk van 1,20 m hoog langs het tegelpad geplaatst.

Categorieen:
Politiek