Archief
Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat

Informatieavonden over aanleg Blankenburgverbinding

Inwoners van Maassluis zijn uitgenodigd voor informatieavonden over de bouw van de Blankenburgverbinding. Deze nieuwe weg (de A24) moet straks de A20 bij Vlaardingen verbinden met de A15 bij Rozenburg. De Raad van State gaf in juli groen licht voor de aanleg. Daardoor kan de bouw vanaf maandag beginnen

De bewonersavonden vinden plaats op dinsdag 4 september (Zuidbuurt 85, Vlaardingen) en donderdag 9 september (Koninginnelaan 9, Rozenburg).

De werkzaamheden omvatten in eerste instantie met onderhoudswerkzaamheden, het aanleggen van bouwwegen en inrichten van werkterreinen. Voor de uitvoering van de werkzaamheden is het noodzakelijk om een aantal fietspaden in de omgeving af te sluiten.

Vanaf maandag 3 september wordt het westelijk deel van het Oeverbos afgesloten voor het publiek en ingericht als bouwterrein voor de bouw van de Blankenburgverbinding. Het terrein is dan alleen toegankelijk voor bouwmedewerkers. Dat betekent dat de doorgaande fietspaden door het Oeverbos dichtgaan. Ook het recreatiepad aan de zuidkant van de Hoekse Lijn gaat 3 september dicht. Op maandag 24 september wordt het recreatiepad aan de noordkant van de Hoekse Lijn afgesloten.

Categorieen:
Maassluis Algemeen