Archief

Pizzakoerier over actie bij Cannes Outdoor: "Goud! Betaald feesten"

De video van pizzakoerier Matteo van der Lugt uit Naaldwijk ging in de afgelopen dagen als een dolle over het internet. Videosite Dumpert plaatste een video van hem waarin te zien is hoe hij woensdagavond van het podium van Cannes Outdoor in Naaldwijk het publiek in springt en naar de andere kant van de zaal wordt gedragen. Inmiddels is die video al ruim 28.000 keer bekeken.

Van der Lugt vindt het geweldig dat mensen over zijn actie praten, zo blijkt zaterdag in het WeekendMagazine op WOS Radio: "Mensen lopen naar je toe en vragen: 'Ben jij dit, ben jij dat?' en dan zeg ik dat dat zo is. En dan gaan ze vragen hoe dat precies zit." Hij blijft het aan iedereen met veel plezier uitleggen.

Overigens was zijn actie al wel een beetje gepland. Zijn baas vond het wel een goed idee dat hij daar naar toe zou gaan omdat hij hoopte dat meer mensen dan pizza zouden bestellen. Hij moest daar een zogeheten promotierondje lopen. "Ik denk goud! Betaald feesten", zegt de Naaldwijker daar over. Maar dat hij vervolgens het podium op werd geroepen was ook voor de pizzakoerier onverwacht.

Toch blijft Van der Lugt er vooral nuchter onder. "Ik ga gewoon weer lekker doorwerken en dadelijk weer gewoon met school beginnen." En zaterdagavond hoeft hij niet te werken, maar kan hij zonder werkkleding naar de Naaldwijkse feestweek om zelf een biertje te drinken met vrienden.

Beluister hier het interview van Daan Berg met Matteo van der Lugt:

Categorieen:
NaaldwijkAlgemeen