Archief

Ondernemer Malipaard nodigt sportclubs uit voor gesprek

Bestuursleden van de diverse sportverenigingen in Maassluis zijn uitgenodigd om te komen praten over een plan voor een nieuw multifunctioneel sportcomplex in Maassluis West. Gerrit Malipaard, sponsor van vele sportclubs in Maassluis, heeft samen met Eric Gudde een plan gemaakt en wil nu graag daarover met de verenigingen in gesprek daarover. In dat plan is het de bedoeling dat een aanzienlijk deel van de clubs gecentreerd wordt in het gebied rond voetbalclub MSV'71.

Malipaard: "We waren enorm verbaasd dat clubs al negatief gereageerd hebben op de plannen middels ingezonden brieven, facebookberichten et cetera nog voordat ze inhoudelijk kennis genomen hadden van de plannen. Waarom hebben ze zich niet eerst laten informeren? Waarom zijn clubs al bij elkaar gekomen om samen een standpunt in te nemen zonder te weten wat er in de plannen staat? Waarom deze stemmingmakerij? Ik begrijp het niet."

"We willen de aanzet geven voor een brede dialoog over de mogelijkheden die dit met zich meebrengt. Zo moet ons plan ook gezien worden. Niet als een definitief plan, integendeel. Het is de start van een proces met een nog onbekende uitkomst", vervolgt de Maassluise ondernemer. Bestuursleden zijn dinsdag 28 augustus vanaf 19.00 uur welkom in restaurant De Ridderhof.

Categorieen:
Maassluis Sport