Archief

Man uit Honselersdijk breekt been bij duw van trap

Een 27-jarige man uit Honselersdijk is donderdag van een trap in Scheveningen geduwd en heeft daarbij zijn been gebroken. De Honselersdijker kwam verhaal halen nadat hij werd toegeschreeuwd door twee nog onbekende mannen.

Het incident gebeurde donderdag rond 0.45 uur in de nacht bij de trap 'Beelden aan Zee' op de Scheveningseslag. De man uit Honselersdijk was met twee vrienden een auto aan het inladen. Toen er twee mannen riepen ging de Honselersdijker er op af. Dat mondde al snel uit in een vechtpartij waarbij hij van de trap werd geduwd.

Zijn twee 26-jarige vrienden uit Delft raakten ook gewond. Eén brak zijn duim en had een scheur in zijn kaak, de ander kneusde zijn duim. Na de mishandeling vluchtten de twee verdachten op een scooter met blauwe kentekenplaat.



Signalement

De ene man was dun, de ander wat gezetter. De dikkere man droeg een trainingspak en had kort haar. Degene die wat dunner was droeg een petje. Wie getuige is geweest van deze mishandeling, wordt opgeroepen contact op te nemen met de politie. Dat kan via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

Categorieen:
Honselersdijk 112