Archief
WOS Media

WOS Media

Hofpark stroomde weer vol voor Waterpop

Hoewel de regen een kwartier voor de poorten opengingen nog met bakken uit de lucht kwam, kende Waterpop zaterdag een droge en zonnige editie. Een verrassend programma trok ook dit jaar veel mensen naar het Hofpark in Wateringen. Volgens de organisatie was het 'een supergezellige en relaxte editie' van het gratis toegankelijke festival.

Op de podia stonden dit jaar onder meer bekende namen als Blackbird ('The One') en Wulf ('All Things Under The Sun', 'Summer On You'). Vooral tijdens het optreden van die laatste stond het veld afgeladen vol. Het Hofpark werd gedurende de dag ook nog verrast door veelzijdig straattheater. Bingodames, een spekjeskoningin en enorme fluorescerende wezens zorgden voor verwonderde blikken.

Er was rekening gehouden met het extreem warme weer, maar het inzetten van een speciaal hitteplan bleek achteraf niet nodig. De speciaal gemaakte petjes waren wel in een mum van tijd uitverkocht. Er werd ook dankbaar gebruik gemaakt van het extra water dat beschikbaar was in het Hofpark.

Categorieen:
Wateringen Cultuur