Archief
Leden van Unitas en Westlandia Foto Facebook Unitas 63 1

Leden van Unitas en Westlandia Foto Facebook Unitas 63 1

Toch geen samenwerking Westlandia en Unitas'63

Handbalverenigingen WPK/Westlandia uit Naaldwijk en Unitas'63 uit Maassluis gaan toch niet met elkaar verder. De leden van Westlandia hebben een voorstel tot samenwerking afgewezen. Binnen Unitas'63 bestond er wel draagvlak voor.

Het was de bedoeling dat de twee verenigingen zouden verdergaan onder de naam van Westlandia. Teams met alleen spelers uit Maassluis zouden wel in Maassluis blijven spelen, de overige spelers zouden worden ondergebracht bij teams in Naaldwijk.

Omdat Unitas op dit moment nog maar 30 à 40 leden heeft en het ledental al jaren afneemt, bestaat binnen de gelederen van Westlandia de vrees dat de 'locatie Maassluis' binnen enkele jaren zou moeten worden gesloten. Daarom is niet ingestemd met de samenwerking. "Uiteraard zijn de leden van Unitas'63 van harte welkom om bij bij WPK/Westlandia te komen handballen", aldus het bestuur van Westlandia.

Het bestuur van Unitas'63 heeft afgelopen weekend over de nieuwe situatie gesproken. De club blijft gewoon bestaan. "We hebben besloten dat wij ons met hernieuwde energie gaan richten op het werven van nieuwe jeugd", aldus voorzitter Kees-Jan van der Velden.

Categorieen:
Naaldwijk Maassluis Sport