Archief

In het OchtendMagazine: steekpartijen afgelopen weekend

In het OchtendMagazine op WOS Radio hadden we het vanmorgen met Cor Spruijt over de twee steekpartijen die afgelopen weekend hebben plaatsgevonden. Ook was onze eigen presentator Jelmer Lelieveld gistermiddag bij de schapenwandel in Naaldwijk en praatte Stefan van Eijk ons bij over het afgelopen sportweekend.

Cor Spruijt over steekpartij Naaldwijk en steekpartij Honselersdijk afgelopen weekend

Niet één, maar twee steekincidenten zijn er dit weekend in Westland geweest. Behalve het incident aan de Bachlaan in Naaldwijk, was het ook raak aan de Van der Goesstraat in Honselersdijk. We spraken met woordvoerder politie-eenheid Den Haag Cor Spruijt over deze incidenten.Westlandse Schaapskudde door het centrum van Naaldwijk

Het is inmiddels een traditie geworden wanneer het begin van de lente is aangebroken, de Westlandse Schaapskudde van herder Pieter Dekker wandelt door het centrum van Naaldwijk. Onze verslaggever Jelmer Lelieveld was erbij.Wat is er allemaal gebeurd het afgelopen sportweekend?

Stefan van Eijk praat je bij over het laatste sportnieuws uit jouw regio!Poll

Uit onderzoek van het Nibud blijkt dat 4 op de 10 Nederlanders worstelt met hun financiële administratie. Met name mensen die digitaal niet zo vaardig zijn en ook de jongere generatie tot 35. Hoe zit dat bij jou?