Archief

In het OchtendMagazine: GBW verbaasd dat CDA geen chemie meer voelt

In het OchtendMagazine op WOS Radio spraken we vanmorgen met Remmert Keizer van GemeenteBelang Westland over zijn verbazing dat CDA Westland geen chemie meer met de partij voelt. Verder hadden we het over een klein brandje op veerpont Maassluis-Rodenburg, de cursus 'Starten met hardlopen', de planning van Theater Koningshof en de inhoud van De Schakel Midden-Delfland. Tot slot kunnen natuurlijk de vrijwilligersvacatures van Vitis Welzijn ook niet ontbreken!

Remmert Keizer (GBW): verbaasd dat CDA geen chemie meer met ons voelt'Starten met hardlopen' vanavond bij Olympus '70!

Hardlopen is een heerlijke sport, maar ermee beginnen is vaak lastig. Gelukkig organiseert de Westlandse atletiekvereniging Olympus '70 vanavond de cursus 'Starten met hardlopen'. Onder deskundige leiding van gediplomeerde hardlooptrainers leer je de grondbeginselen van het hardlopen met als doel na 3 maanden een half uur te kunnen hardlopen!

Meedoen kost 50 euro en begint vanavond om 19.30 uur vanuit het clubgebouw van Olympus '70. Joep Oudesluijs vertelde ons vanmorgen meer over deze cursus.Klein brandje op veerpont Maassluis-Rozenburg

Op de veerpont tussen Maassluis en Rozenburg is donderdagmorgen rond 7.45 uur aan wal brand uitgebroken. Volgens een woordvoerder van de veiligheidsregio gaat het om een kleine brand in de machinekamer.

Toen de brand uitbrak waren er geen voertuigen op de pont aanwezig. Wat de gevolgen zijn, zal later blijken.Drie nieuwe vrijwilligersvacatures bij Vitis Welzijn!Wat is er allemaal te doen in Theater Koningshof?Wat staat er allemaal in De Schakel Midden-Delfland?Poll

Vanavond start bij Olympus '70 de cursus 'Starten met hardlopen'. Heb jij het nodig?