Archief

LTC Naaldwijk zet uitbreidingsplannen door

Tennisvereniging LTC Naaldwijk gaat definitief door met de plannen voor uitbreiding van het sportcomplex. Tijdens een algemene ledenvergadering stemden dinsdagavond 154 leden voor en 11 tegen. Naar verwachting kan uiterlijk begin november worden begonnen met de werkzaamheden.

De vereniging kende de afgelopen periode diverse tegenslagen. In eerste instantie zaten de naastgelegen toneelverenigingen Rokagemto en De Plankeniers 'in de weg'. Daarna bleek dat er vertraging was in het afgeven van een benodigde omgevingsvergunning. Begin deze maand diende een buurman bezwaar in tegen de plannen. Door die tegenslagen waren er volgens het clubbestuur nog maar twee mogelijkheden: doorgaan of helemaal stoppen.

Inmiddels is bekend, dat de toneelverenigingen op 1 juli verhuizen naar de Monnikenlaan. Met de buurman hoopt de vereniging 'in goed overleg' tot een oplossing te komen.

Voorzitter Henk Salome gaf in november nog aan te stoppen in die functie, omdat hij had aangekondigd dat de uitbreiding nog in 2017 zou beginnen. Op die beslissing is hij dinsdag teruggekomen.

Het plan bij LTC Naaldwijk is de huidige acht tennisbanen uit te breiden met twee extra gravelbanen en twee smashcourtbanen. Ook moeten er twee padelbanen en een 'kidscourt' worden aangelegd. Dit heeft tot gevolg, dat de entree en de parkeerplaatsen worden verplaatst naar de kant van het naastgelegen zwembad De Hoge Bomen.

Categorieen:
Naaldwijk Sport