Archief
Joke van Geest

Joke van Geest

Westland op de kaart als fiets- en wandelgebied

Westland is een echt fiets- en wandelgebied, maar dat is nog niet bij iedereen bekend. Daarom gaat Bezoek Westland in samenwerking met Route.nl het gebied beter op de kaart zetten. Achter de schermen wordt gewerkt aan een mogelijke samenwerking met regiopartners om het aanbod nog aantrekkelijker te maken en regio's met elkaar te verbinden. Dat is maandag bekend gemaakt tijdens de opening van het nieuwe toeristische seizoen.

In het hoofdkantoor van Rabobank Westland in De Lier nam wethouder Ouwendijk de nieuwe promotiematerialen, waaronder een toeristische plattegrond en een 'Westland Top 5 folder' in ontvangst. Deze folder is tevens vertaald naar het Engels en Duits, om ook buitenlandse bezoekers beter te kunnen informeren over de toeristische mogelijkheden in Westland.

Informatiezuilen

De afgelopen periode zijn bij Eetcafé De Bonte Haas, het Westlands museum, De Westlandse Druif en Strandpark Vlugtenburg informatiezuilen neergezet, waarmee bezoekers van de regio naar de toeristische website kunnen. De komende tijd wordt ook ingezet op het plaatsen van toeristische bewegwijzering. Inmiddels zijn zo'n 17 locaties dankzij deze bruine borden beter vindbaar voor bezoekers en het aantal locaties zal naar verwachting in 2018 verder uitbreiden.

Bezoek Westland gaat tevens aan de slag met online campagnes. In samenwerking met bloggers en vloggers worden verhalen gemaakt op basis van themamaanden (kust, familie & kids, fietsen & wandelen, streekproducten, kunst).

Categorieen:
De Lier Westland Cultuur