Archief
Archief WOS Media

Archief WOS Media

Wateringer mishandeld in Haagse kapperszaak

Een 25-jarige inwoner van Wateringen is zondagmiddag in een Haagse kapperszaak mishandeld. Hij raakte daarbij gewond en is door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft twee gevluchte verdachten kunnen aanhouden.

Bij de politie kwam de melding binnen, dat er een vechtpartij gaande was in een kapperszaak aan de Melis Stokelaan, waarbij mogelijk geschoten zou zijn. Getuigen vertelden, dat twee mannen de zaak binnenkwamen en één van hen de 25-jarige Wateringer mishandelde. De andere man bedreigde de aanwezigen in de winkel met een vuurwapen.

Er ontstond een vechtpartij, waarna de twee verdachten vluchtten in een auto. Getuigen gaven snel een omschrijving en kenteken van de auto door. De politie zag de auto kort daarna rijden op de Neherkade. Nog voordat een stopteken gegeven kon worden, stapte de bijrijder uit het voertuig. Agenten hielden hem na een korte achtervolging te voet aan.

Andere agenten startten een zogeheten uitpraatprocedure, waarna zij de bestuurder van het voertuig aanhielden.

De politie nam de twee verdachten, van 21 en 22 jaar uit Den Haag, mee naar het bureau voor verhoor. Zij zitten nog vast en hun betrokkenheid bij het incident wordt onderzocht. Forensische experts onderzochten de kapperszaak en het voertuig. Een vuurwapen is niet aangetroffen.

Categorieen:
Wateringen 112