Archief

Lijsttrekkers Westland kruisen de degens in WOS Radiodebat

Wat gaan we bouwen en waar? Dit is één van de vragen waar de gemeenteraad in Westland zich de komende jaren over zal willen buigen. En dus is het een vraag die aan bod komt tijdens het verkiezingsdebat tussen de lijsttrekkers dat WOS Radio vanavond uitzendt.

Volgers van de Westlandse politiek hebben de afgelopen jaren misschien de indruk gekregen dat het altijd hommeles is in de raad. Maar wie de verkiezingsprogramma's leest, moet concluderen dat er ook veel eensgezindheid is over wat er de komende jaren moet gebeuren. Investeren in de agri-industrie, meer fietspaden, goed zorgen voor de burgers die dat nodig hebben... het zijn punten die bij veel partijen terugkomen.

Valt er dan niets te kiezen? Natuurlijk wel, want de ene partij vindt dat burgers voor elkaar moeten zorgen, de andere wil dat de overheid eerder helpt. De ene partij vindt dat er strandhuisjes op het strand mogen komen, de ander is daar fel tegen. En er zijn meningsverschillen over de vraag wat voor huizen er gebouwd moeten worden: sociale huur of betaalbare koop? Of zijn meer kassen toch een beter idee?

WOS Media en mediapartner Omroep West laten de lijsttrekkers vanavond tussen 18.00 en 19.00 uur live met elkaar in debat gaan. Wil je erbij zijn? Kom dan naar café De Witte op het Marktplein in 's Gravenzande. En anders gewoon luisteren op 87.6 FM of via de internet livestream. Klik hier voor de link.

Categorieen:
Westland Algemeen