FC 's-Gravenzande door in en KMD uit KNVB Beker

FC 's-Gravenzande is doorgedrongen tot de volgende ronde van het KNVB bekertoernooi. De 's-Gravenzandse ploeg versloeg RKAVV met 2-1.

Op het Julianasportpark zat het venijn in de staart van de wedstrijd. Acht minuten voor tijd opende Yuri Westhoff met een fraaie kopbal de score. Drie minuten later maakten de bezoekers gelijk. Remco Overdevest schoot via de onderkant lat binnen.

Het laatste woord was aan Westhoff. Uit een vrije trap schoot de aanvaller de winnende treffer binnen. In de kwartfinale speelt FC 's-Gravenzande een uitwedstrijd tegen de winnaar van de wedstrijd tussen ROAC en Die Haghe.

De achtste finale is het eindstation geworden voor KMD. Op sportpark Suydervelt ontving de Wateringse ploeg Sportlust'46. De bezoekers uit Woerden namen na de eerste helft een 1-0 voorsprong. Na de pauze scoorde Sportlust'46 nog twee keer en won met 3-0. Sportlust'46 speelt in de kwartfinale tegen sc Feyenoord.