Archief
Signbiblio

Signbiblio

Klaas de Koning en een verkiezingskrant voor kinderen in podcast STEMLOKAAL

WOS Radio presenteert voor het eerst een eigen podcast. De podcast heet STEMLOKAAL en gaat over de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. De derde aflevering staat online op onze verkiezingspagina en onder dit bericht, 17 maart volgt de volgende.

In de podcast bespreken Jelmer Lelieveld en Bas Booister wat er in de afgelopen week is gebeurd op het gebied van de gemeentelijke politiek. In de derde aflevering wordt er met de gebiedscommissievoorzitter van Hoek van Holland, Klaas de Koning, ingegaan op wat er in de afgelopen jaren is gebeurd en hoeveel inspraak de Hoekenezen in de komende 4 jaar hebben.

Verder hoor je hoe de lijsttrekkers het er deze week van af brachten in de WOS Stemschema Quiz en je hoort onder meer een reportage over de speciale verkiezingskrant die gemaakt is voor kinderen in Westland.

Een podcast is een soort radio-uitzending maar dan online en zonder muziek tussendoor. De toon is vaak persoonlijker en de inhoud staat er centraal. Vaak luisteren mensen een podcast op hun telefoon onderweg naar het werk of op een vrij moment in het weekend. De lengte van een podcast kan verschillen.