Archief
Archief WOS Media

Archief WOS Media

Westlands Elftal hoopt op Sparta of ADO

Het Westlands Elftal hoopt deze zomer weer een wedstrijd te kunnen spelen tegen een profclub. De regionale voetbalfederatie FeVoWest heeft daarover inmiddels contacten met Sparta Rotterdam en ADO Den Haag. Dat liet secretaris Dick Hartman zondag weten in het programma WOS Sport op WOS Radio.

"Het is de bedoeling dat we in juli gaan spelen tegen één van de verenigingen, mits het financieel haalbaar is", aldus Hartman. "De laatste drie wedstrijden hebben ons alleen maar geld gekost, ook gezien de opkomst. In de zomerperiode is het lastig om veel publiek te trekken."

Hartman zelf hoopt dat een wedstrijd tegen ADO van de grond komt, mede omdat de laatste wedstrijd tegen Sparta werd gespeeld. Probleem is echter wel, dat de Haagse club waarschijnlijk in juli op trainingskamp gaat naar China.

Het team met de beste voetballers van verenigingen uit onze regio speelde in 2015 tegen Excelsior Rotterdam en VVV Venlo, een jaar later was Sparta de tegenstander. Vorig jaar lukte het niet om een wedstrijd tegen een betaald voetbal organisatie te organiseren.

In 2016 maakten wij onderstaand verslag van de wedstrijd tegen Sparta:

Categorieen:
Sport