Archief
Signbiblio

Signbiblio

Ben van der Stee, Koos Karssen en Chrit Wilshaus in podcast STEMLOKAAL

WOS Radio presenteert voor het eerst een eigen podcast. De podcast heet STEMLOKAAL en gaat over de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. De tweede aflevering staat online op onze verkiezingspagina en onder dit bericht, 10 maart volgt de volgende.

In de podcast bespreken Jelmer Lelieveld en Bas Booister wat er in de afgelopen week is gebeurd op het gebied van de gemeentelijke politiek. Welke debatten zijn er geweest en wat viel er op? In de tweede aflevering wordt er ingegaan op bestuurscultuur binnen de gemeente Westland met LPF-raadslid en oud-wethouder Ben van der Stee.

Verder is er een WOS Stemschema Quiz met Chrit Wilshaus van De Schakel Maassluis en je hoort een terugblik op het jonge boeren debat in Midden-Delfland met Koos Karssen.

Een podcast is een soort radio-uitzending maar dan online en zonder muziek tussendoor. De toon is vaak persoonlijker en de inhoud staat er centraal. Vaak luisteren mensen een podcast op hun telefoon onderweg naar het werk of op een vrij moment in het weekend. De lengte van een podcast kan verschillen.