Archief

In het OchtendMagazine: basisschool loopt lichtjestocht voor het goede doel

In het OchtendMagazine op WOS Radio waren we vanmorgen al helemaal in een kerstachtige stemming. Zo belden we met Juf Monique van basisschool De Zeester in Monster over een lichtjestocht die de kinderen vanavond lopen om geld op te halen voor het goede doel en hadden we het met Wouter van Vitis Welzijn over vrijwilligers die eenzame ouderen in het Westland gezelschap bieden.

Juf Monique van basisschool De Zeester in Monster over lichtjestocht

Vanmorgen belden we met Monique Hunschen van basischool De Zeester in Monster over de lichtjesavond die vanavond plaatsvindt. In de afgelopen dagen hebben de kinderen geld opgehaald door klusjes te doen, door bijvoorbeeld kerstkaarten te verkopen. Het goede doel voor deze actie is de meetbus van het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. Vanavond zal de opbrengst bekend gemaakt worden.

Bij Kerstmis moeten we niet alleen aan onszelf denken, maar ook aan andere kinderen. En de leerlingen... die mochten vanmorgen ook op de radio vertellen wat zij allemaal gedaan hadden voor het goede doel.



Wouter van Vitis Welzijn over bijzondere kerstvacatures!

Wouter vertelde ons weer welke vrijwilligers vacatures hij open heeft staan.



Wat is er in de kerstvakantie allemaal te doen in theater Koningshof?

Het is alweer bijna kerstvakantie en dat betekent alle tijd voor een filmpje of een voorstelling! Gelukkig is er bij theater Koningshof in Maassluis genoeg te doen aankomende twee weken.



Wat staat er deze week in de Schakel Midden-Delfland?

Gemma vertelde ons vanmorgen weer wat er allemaal in de Schakel Midden-Delfland staat.



Regionieuws

Nieuwslezer Bas Booister praat je bij over het laatste nieuws uit jouw regio.