Archief

In het OchtendMagazine: Burgemeester Rodenburg over agententekort

In het OchtendMagazine op WOS Radio hadden we het vanmorgen met Burgemeester Arnoud Rodenburg over het agententekort bij bureau Westland en we spraken met Aad Westdijk van de Mitra in Monster over de lekkerste drankjes tijdens de feestdagen.

Rodenburg: er moeten meer agenten bij

Het basisteam van de politie Westland heeft zestien agenten te weinig. Dat blijkt uit een rapport van de Algemene Rekenkamer. Burgemeester Arnoud Rodenburg van Midden-Delfland gaf een reactie in het OchtendMagazine op WOS Radio.



De lekkerste wijnen, champagnes en andere drankjes tijdens de feestdagen

Aad Westdijk van De Mitra in Monster vertelde ons vanmorgen wat de lekkerste drankjes zijn voor de feestdagen. Ieder gerecht verdient een ander soort drankje en wat is nou het lekkerste drankje om de jaarwisseling mee te vieren?



Aad Kester over het ontvangen van de Zilveren erepenning

Aad Kester uit Maasdijk heeft dinsdag de zilveren erepenning van de gemeente Westland ontvangen uit handen van burgemeester Agnes van Ardenne. De onderscheiding werd hem uitgereikt bij zijn afscheid als bestuurslid van VNO-NCW Westland-Delfland. Vanmorgen spraken we hem in het OchtendMagazine om deze bijzondere onderscheiding te bespreken.



Wat is er de laatste weken van het jaar te doen in WestlandTheater De Naald?

De kerstvakantie komt eraan! Wat ga jij doen met deze vrije dagen? Mocht je het eventjes niet weten, neem dan een kijkje bij WestlandTheater De Naald. Daar zijn namelijk een heleboel leuke films en voorstellingen te bekijken. Kate van Elswijk praatte ons bij vanmorgen.



Poll

We hadden met Arnoud Rodenburg het agenten tekort besproken. Maak jij je ook zorgen over dit tekort? Laat het ons weten door middel van onderstaande poll.