Archief

In het OchtendMagazine: Beachclub 2 Seasons over vertraging Hoekse Lijn

In het OchtendMagazine op WOS Radio hadden we het vanmorgen over de gevolgen van de tegenvallers van de Hoekse Lijn voor ondernemers zoals beachclub 2 Seasons. Ook belden we met rijschool Prominent uit De Lier over de té lange wachttijden voor het rijexamen bij CBR Rijswijk. Natuurlijk kwam ook Harold aan het woord en Stefan praatte je bij over komend sportweekend.

Wat denkt beachclubs 2 Seasons over vertraging Hoekse Lijn?

Het is vandaag het gesprek van de dag: De Hoekse Lijn. Mogelijk loopt het project nog meer vertraging op en wordt de verlenging van de Hoekse Lijn in gevaar gebracht door uit de hand lopende kosten.

Maar wat betekent dit voor de Hoekse ondernemers? We belden vanmorgen met beachclub 2 Seasons om het te hebben over wat zij denken van de tegenvallers van dit project. Hoeveel invloed denken zij bijvoorbeeld dat het heeft op de strandopening?



Rijschool Prominent over lange wachttijden rijexamen

Het CBR Rijswijk heeft gemiddeld langere wachttijden dan andere CBR's in het land. We spraken vanmorgen met rijschool Prominent uit De Lier over hoe zij omgaan met deze wachttijden.



Harold over de duivensport als immaterieel erfgoed

Elke vrijdag bellen we met Harold de Duivenman om de duivensport en andere belangrijke zaken te bespreken.

De duivensport is vanaf deze week officieel immaterieel erfgoed. "Zo kunnen we de duivensport naar buiten toe promoten en ook behouden," vertelt Harold ons. De duivensport wordt al meer dan honderd jaar in Nederland beoefend. Duiven worden honderden kilometers verderop losgelaten en vervolgens moeten ze zo snel mogelijk terug naar huis vliegen.



Stefan van Eijk praat je bij over het komende sportweekend in jouw regio

Weet jij nog niet precies bij welke wedstrijd je dit weekend gaat kijken? Stefan van Eijk praat je bij over de mogelijke opties!



Poll

De Hoekse Lijn... De vertragingen worden alleen maar groter en er zijn nu ook discussies over het niet doortrekken van de Lijn naar Hoek van Holland Strand. Wat vind jij hier eigenlijk van? Laat het ons weten door middel van onderstaande poll!