Archief

In het OchtendMagazine: Code oranje vanwege de sneeuw, wat wordt er aan gedaan?

In het OchtendMagazine op WOS Radio bespraken we vanmorgen het koude weer, de nieuwe kandidatenlijst van PvdA Maassluis en de ophokplicht voor pluimvee.

Pas op: opnieuw code oranje vanwege sneeuw

Coördinator gebiedbeheer Gemeente Westland Ahmed Taihan vertelde ons vanmorgen over de maatregelen die worden genomen tijdens code oranje vanmiddag. Gelukkig doet de gemeente er alles aan om ervoor te zorgen dat jij veilig de weg op kan, maar dat neemt niet weg dat je ten allen tijden uit moet kijken met dit weer en misschien beter thuis kan blijven.



Marjolein van kinderboerderij Kiboe-Poeldijk over de vogelgriep

Het ministerie van Landbouw stelt voor heel Nederland een ophokplicht voor pluimvee in vanwege de vogelgriep. Bij een eendenbedrijf in Biddinghuizen in Flevoland is vermoedelijk een extreem besmettelijke variant van vogelgriep vastgesteld. Vanmorgen spraken we met Marjolein van der Wilk van kinderboerderij Kiboe-Poeldijk over wat het voor haar betekent.



PvdA Maassluis heeft de kandidatenlijst vastgesteld

Aan de telefoon hadden we vanmorgen fractievoorzitter Sjoerd Kuiper om het te hebben over de nieuwe kandidatenlijst voor PvdA Maassluis. Hoe zijn ze bijvoorbeeld aan de nieuwe namen op de lijst gekomen? Sjoerd legde het ons uit.



Stefan van Eijk praat je bij over het laatste sportnieuws uit jouw regio

Het afgelopen sportnieuws gemist? Geen probleem! Stefan van Eijk praat je bij over het laatste sportnieuws uit jouw regio van afgelopen weekend.



Poll

Het is het onderwerp van de dag: de sneeuw. Ga jij naar buiten vandaag of juist niet? Laat het ons weten door middel van de poll.