Archief

In het OchtendMagazine: wat is er allemaal te doen in De Naald en wat zijn echte winterbieren?

In het OchtendMagazine op WOS Radio hadden we het vanmorgen met Kate van Elswijk over wat er allemaal te beleven valt in WestlandTheater De Naald en Aad Westdijk van de Mitra in Monster vertelde over echte winterbieren. Ook was onze verslaggeefster Diana de Bruijn onderweg naar Schiphol om de wereldkampioen bowlen Xander van Mazijk te verwelkomen.

Aad Westdijk van de Mitra in Monster over Sinterklaas- en winterbieren

Om de week bellen we met Aad Westdijk van de Mitra in Monster. Vandaag vroeg Jelmer zich af of er ook Sinterklaasbier bestaat én of de winter nog speciale bieren brengt.



Wat is er allemaal te doen in WestlandTheater De Naald?

De decembermaand is aangebroken en daarom is er weer van alles te doen in het WestlandTheater. Kate van Elswijk vertelde er meer over; zo draaide er gisteren een hele bijzondere film over Vincent van Gogh...



Onze verslaggeefster Diana ontvangt Maassluise wereldkampioen bowlen op Schiphol

Vanmorgen was onze verlaggeefster Diana de Bruijn onderweg naar Schiphol om daar de Maassluise Xander van Mazijk op te vangen. Xander is door de Nederlandse Bowling Federatie benoemd tot Bondsridder. De 25-jarige Maassluizer kroonde zich onlangs in Las Vegas als eerste Nederlander ooit tot wereldkampioen bowlen.



Categorieen:
Monster Algemeen