Archief

Mix van bekende en nieuwe kandidaten bij VVD Maassluis

De kandidatenlijst van VVD Maassluis voor de komende gemeenteraadsverkiezingen is bekend. Achter lijsttrekker Gerard van der Wees staan de huidige raadsleden Sandra Vreugdenhil en Dick Snoek. Nieuw op de lijst zijn Monique van Spijk en Johan Verhoeven op plek 4 en 5.

Het huidige raadslid Erna te Spenke staat plek plek 6 en steunraadslid Cor Booster op plaats 7, gevolgd door Lilly de Zeeuw (nieuw op de lijst), Peter van Velzen (nu steunraadslid) en Hans van Gastel (oud-fractievoorzitter van de partij). Oud-wethouder en erevoorzitter van de afdeling Maassluis, Leny Wesenhagen, sluit de lijst af als lijstduwer.

De leden van VVD Maassluis hebben tijdens de algemene ledenvergadering de definitieve kieslijst bepaald. Dat deden ze in het Albedacollege bij de Vloot, waar vooraf in het Proeflokaal met een diner het 55-jarig jubileum werd gevierd.Complete lijst:


1 Gerard van der Wees (lijsttrekker)

2 Sandra Vreugdenhil

3 Dick Snoeck

4 Monique van Spijk

5 Johan Verhoeven

6 Erna te Spenke

7 Cor Booster

8 Lilly de Zeeuw

9 Peter van Velzen

10 Hans van Gastel

11 Jaap Breunis

12 Jannick Breunis

13 Martijn Brizee

14 Jeroen Dijkshoorn

15 Sjef Evers

16 Ellen Joy Groosman

17 Jan Eric van der Hoek

18 Victor Kappelhof

19 Mariëlle Koemans

20 Wouter de Nie

21 Karin Peeters

22 Cas van der Pol

23 André Swertz

24 Chris Zweers

25 Leny Wesenhagen-Kastelein (lijstduwer)


Op www.wos.nl/GR2018 is precies te volgen welke partijen in de regio willen meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar en wie bij welke partij de lijst gaat aanvoeren.

Categorieen:
Maassluis Algemeen