Archief
De gecrashte vluchtauto - foto Jeroen Kuipers

De gecrashte vluchtauto - foto Jeroen Kuipers

Klopjacht op inbrekers van Monster naar Naaldwijk

De politie heeft zaterdagavond een klopjacht gehouden op vier jongens die aan het inbreken waren in een pand aan de Madeweg in Monster. De jongens vluchtten naar Naaldwijk. Zij werden, rijdend in een zwarte BMW, achtervolgd door een politiewagen. Bij de rotonde van de Zwartendijk met de Bosweg knalden zij tegen een boom.

Ze werden op een gegeven ogenblik gesignaleerd op het Schiereiland in de wijk Woerdblok en zijn van daaruit de wijk ingevlucht. Ze dragen donkere kleding. Een van hen heeft een nat pak gehaald. De wijk wordt systematisch uitgekamd.

Er wordt niet alleen gezocht in de omgeving van De Pluktuin, maar ook in de omgeving van de Gamma in het industriegebied aan de overkant. De politiehelikopter cirkelt boven Naaldwijk.Aanvulling om 23.30 uur:
De politie heeft inmiddels in Naaldwijk twee inbrekers aangehouden. Dat gebeurde op de Dortlaan, zeker een halve kilometer ten noorden van de crash-plaats. Jacht op de andere twee duurt voort, ondersteund door de helikopterbemanning.

Aanvulling om 23.50 uur: Na circa 50 minuten rondjes boven Naaldwijk te hebben gemaakt, is de politiehelikopter vertrokken.