Archief

In het OchtendMagazine: Jan van der Sar neemt na 25 jaar afscheid bij de KNRM

In het OchtendMagazine op WOS Radio hadden we het vanmorgen onder andere met Ger Sosef over de kerkenveiling in Honselersdijk van aankomende vrijdag, belden we met KNRM-man in hart en nieren Jan van der Sar en praatte Jelmer Lelieveld ons bij over het afgelopen sportweekend.

Jan van der Sar over zijn tijd bij de KNRM

Met een groots opgezette receptie nam Jan van der Sar na 25 jaar afscheid van de KNRM in Hoek van Holland. Hij begon al in 1985 als opstapper van de boot Koningin Juliana. In 1991 fuseerden de verschillende regionale reddingmaatschappijen tot KNRM. Vanmorgen hadden we het met hem over zijn vertrek.





Bazaar in Poeldijk goed voor recordbedrag: 34.254 euro

De jaarlijkse bazaar in het Hervormd kerkelijk centrum aan de Fonteinstraat in Poeldijk heeft afgelopen weekend een recordbedrag opgeleverd. Door gulle gevers en bezoekers werd 34.254,16 euro bijeen gebracht. Jan Bogaard kon ons er vanmorgen meer over vertellen.



Aankomende vrijdag is de 9e editie van de Kerkveiling Honselersdijk

Vrijdag 3 november is alweer de 9e editie van de Kerkveiling Honselersdijk. Circa 200 kavels worden op ludieke en humoristische wijze verkocht door bekende Honselersdijkse veilingmeester Jan Grégoire en Cor van Elswijk. We spraken met Ger Sosef vanmorgen over de veiling.



Poes Cleo uit Naaldwijk de mooiste kat van Nederland?

Wie heeft de mooiste kat? Daar ging het afgelopen weekend om op de Fife World Cat Show. Het is 1 van de grootste en belangrijkste kattenwedstrijden ter wereld en afgelopen weekend werd de show voor het eerst in lange tijd weer eens in Nederland gehouden. Verslaggever Robbert van Cleef maakte daar onder andere kennis met poes Cleo uit Naaldwijk.



Jelmer Lelieveld praat je bij over het afgelopen sportweekend

Elke maandag praten we je bij over het afgelopen sportweekend.



Regionieuws

Nieuwslezer Dennis van Schie praat je bij over het laatste nieuws uit de regio.