Archief
Bas Booister

Bas Booister

Bomen op bedrijventerrein in Maassluis kapot gewaaid

De dode boompjes op bedrijventerrein De Dijk in Maassluis zijn kapot gegaan door de wind, al dan niet in combinatie met droogte. Dat schrijft het college van burgemeester en wethouders van Maassluis op vragen van de PvdA. Die partij was kritisch over de uitvoering van het groenbeheer in de stad.

De bomen moeten worden vervangen, maar b en w wil daarmee wachten totdat er meer bebouwing staat. Daarnaast zal er een wind-bestendigere soort bomen gekozen worden. Het vele onkruid op en langs de boulevard nabij bedrijventerrein De Dijk komt omdat dit deel nog niet in de planning voor de onkruidbestrijding stond. Inmiddels is dit wel het geval.

Het onkruid bij de Burgemeesterswijk en op de hoek van de Van Beethovenlaan is inmiddels weggehaald en plekken worden in de gaten gehouden. Het hoge onkruid in de steeg achter de Esserstraat op de grens met het Potterrein is ook gemaaid, maar is eigendom van Maasdelta.

Er was ook verwarring ontstaan over een mailadres van de gemeente waarnaar geen berichten terug konden worden gestuurd. Dit bleek om een intern adres te gaan. Burgers die vragen of klachten hebben kunnen mailen naar gemeente@maassluis.nl of bellen met nummer 14010.

Categorieen:
Maassluis Politiek