Zondagvoetbal: Westlandia behaalt punt tegen Quick

Westlandia kon na een negatieve reeks weer eens een punt toevoegen aan het totaal. Den Hoorn leed voor de tweede keer een nederlaag.

Derde divisie B

Na zeven nederlagen op rij wist Westlandia eindelijk weer een punt aan het totaal toe te voegen. De streekderby tegen Quick eindigde in een 2-2 score. In Den Haag opende Quick de wedstrijd. Na een half uur spelen benutte Joost de Gelder een strafschop. De 1-0 tussenstand werd ook de ruststand. Na de pauze bracht Youssef el Baouchi de Naaldwijkers langszij. Quick antwoordde direct van af de aftrap en kwam op een 2-1 voorsprong. Steven de Kruijf was de doelpuntenmaker. In blessuretijd bezorgde Jeroen Spruijt zijn ploeg een belangrijk punt: 2-2.

Den Hoorn speelde in en tegen Nieuwerkerk en leed voor de tweede keer een nederlaag. De ploeg uit Midden-Delfland kon net als een week eerder zelf het net niet vinden. De ruststand was 0-0. Na de pauze claimde Den Hoorn nog tot twee keer toe een penalty, maar de scheidsrechter van dienst wuifde dit weg. De thuisploeg opende na ruim een kwartier spelen in de tweede helft de score. Den Hoorn zette aan, maar kreeg de deksel op haar neus. Nieuwerkerk besliste de wedstrijd en won met 2-0.