Archief

In het Ochtendmagazine: Sophie en Wouter van Vitis Welzijn verraste ons in de WOS studio

Vanmorgen in het Ochtendmagazine belden we met lifestyle diëtiste Marjolein over hoe je nou je cholesterolgehalte kan verlagen en werden we verrast door Wouter en Sophie van Vitis Welzijn in de WOS studio!

Sophie en Wouter van Vitis Welzijn verraste ons in de WOS studio!

Elke donderdag belde Hildo met Sophie of Wouter van Vitis Welzijn over verschillende vacatures in de regio. Vandaag is de laatste donderdag dat Hildo werkzaam is bij de WOS, dus besloten Sophie en Wouter om gezellig langs te komen met gebak en al om Hildo te bedanken voor de samenwerking van de afgelopen vier jaar. Natuurlijk vertelde ze ons ook welke vacatures er op dit moment zijn.



Lifestyle diëtist Marjolein over het verlagen van je cholesterolgehalte

Elke donderdag bellen we met lifestyle diëtist Marjolein van Dop over afvallen, gezond blijven en andere belangrijke zaken met betrekking tot een gezonde lifestyle. Vandaag hadden we het over wat je kunt doen om je cholesterolgehalte te verlagen.



Gemma van Winden-Tetteroo van de Schakel Midden-Delfland verteld ons wat er in de krant staat

Gemma van Winden-Tetteroo vertelt ons elke donderdag wat er in de Schakel Midden-Delfland staat. In Maasland zijn kinderen op school bijvoorbeeld bezig met een wel hele bijzondere actie...



19 graden en Westland stuurt strooiploegen op pad

Het beloofde gister weer een mooie dag te worden met 19 graden, geen regen en weinig wind. Toch stuurde de gemeente Westland strooiploegen op pad. Dat klinkt heel vreemd, maar is het niet. De ploeg controleert namelijk of alles goed werkt en wegen begaanbaar zijn voor strooiwagens.



Theater Koningshof klaar voor de toekomst

Theater Koningshof in Maassluis is klaar voor de toekomst. Sinds september beschikt het theater over een nieuwe tribune. Er zijn verschillende dingen verbeterd en in de toekomst staan nog meer verbeteringen op de planning. Ook investeert het theater in de energiehuishouding. Duurzaamheid is daarbij het toverwoord.



Regionieuws

Nieuwslezer Jelmer Lelieveld praat je bij over het laatste nieuws uit de regio.