Zaalhandbal heren: nederlagen voor regioploegen

De twee regioploegen leden nipte nederlagen. Zowel Westlandia als het derde team van Quintus verloor met één doelpunt verschil.

Het derde team van Quintus liep tegen de eerste nederlaag aan. In de Eekhouthal bleek de combinatie van Witte Ster/Tachos nipt te sterk voor de thuisploeg. De ruststand was 14-12 in het voordeel van Quintus. In de slotfase was de spanning te snijden. Bij een 24-25 achterstand in de laatste minuut miste de thuisploeg een strafworp en daarmee de kans op een gelijkspel.

Hoofdklasse C

WPK/Westlandia heeft de eerste nederlaag geleden. In de Europahal in Vleuten ging de Naaldwijkse ploeg op bezoek bij Leidsche Rijn. De Utrechtse ploeg had evenals Westlandia de eerste wedstrijd gewonnen. Het werd een spannende wedstrijd tussen beide ploegen. Leidsche Rijn won nipt met 19-18. Na de eerste helft stond Westlandia met 11-6 voor.