Archief

In het Ochtendmagazine: Terugblik op de Oldtimers in 's-Gravenzande en Fancy Fair leverde 89.400 euro op

In het Ochtendmagazine op WOS radio blikten we vanmorgen terug op het afgelopen sportweekend met Stefan van Eijk en hadden we het over de huidige stand van zaken wat betreft calamiteiten in de regio met verslaggever Fred van der Ende.

Fred van der Ende over de huidige stand van zaken wat betreft calamiteiten in de regio

Onze eigen verslaggever Fred van der Ende was vanmorgen even aangeschoven bij ons in de WOS studio en vertelde ons alles over de laatste calamiteiten in onze regio. Zo was er vanmorgen in Naaldwijk een scooterongeluk. Verder was het gelukkig een rustig weekend waarin weinig ongelukken zijn gebeurd.



Fancy Fair Naaldwijk levert wel 89.400 euro op

De jaarlijkse Fancy Fair in zalencentrum De Binnenhof in Naaldwijk leverde deze keer 89.400 euro op. Het geld gaat naar Scouting Naaldwijk en de St. Adrianusparochie. De gedachte dit weekend was 'Samen sterk voor Scouting en Kerk'. We belden vanmorgen met Sander Zuijderwijk die ons meer kon vertellen over het opgehaalde bedrag.



Stefan van Eijk praat je bij over afgelopen sportweekend!

Elke maandag praat Stefan van Eijk ons bij over het laatste sportnieuws uit de regio. Dit weekend was er weer een domper voor voetbalclub Westlandia. Na de zesde nederlaag op rij is Westlandia terug te vinden op de laatste plaats. Op bezoek bij ADO'20 moest de Naaldwijkse ploeg een 4-2 nederlaag incasseren.

Ook rugbyclub The Hookers hebben zaterdagmiddag opnieuw een teleurstellend resultaat geboekt. De ploeg uit Hoek van Holland verloor in de slotfase het thuisduel van The Dukes nipt met 21-22. Bij rust was de marge daarentegen nog 3 punten in het voordeel van The Hookers.



Klaas Wilting knalt oldtimers weg

Onder toeziend oog van oud-politiewoordvoerder Klaas Wilting zijn zaterdagmiddag tientallen oldtimers vanuit 's-Gravenzande vertrokken voor een ronde door het Westland. Het was zaterdag alweer de 10e editie van het Breeje Durp Oldtimer Festival.



Plan voor zonnepanelen in de Oranjebuitenpolder

Waar in de Hoekse Bonnenpolder discussie is over natuurbegraven, staat de eveneens Hoekse Oranjebuitenpolder op de nominatie om deels bezet te worden door zonnepanelen. Een zonnepark van 30 hectare is het idee van de gemeente Rotterdam. De gebiedscommissie van Hoek van Holland voelt zich overvallen door het plan.



Poll

Dinsdagavond zal de gemeente Rotterdam het voorlopige ontwerp van de verlengde Hoekse Lijn presenteren. Deze verlenging zal dan door de duinen van Hoek van Holland lopen en eindigen bij het strand. Wat vind jij van deze verlenging?