Archief

In het Ochtendmagazine: Merel Kester met de planning voor Op Hodenpijl en het komende sportnieuws met Stefan van Eijk

In het Ochtendmagazine hadden we het vanmorgen over de leer-denk-doe-ochtend voor kinderen tijdens de staking van de juffen en meesters en belden we natuurlijk weer met Harold de Duivenman over het laatste nieuws uit de duivensportwereld.

Harold de Duivenman over de duiven in de herfstperiode

Elke vrijdag bellen we met Harold de Duivenman. Met hem bespreken we de duivensport en de rest van wereld. Vandaag hadden we het over dat de herfst nu echt is aangebroken. We hadden het er met Harold over hoe het nu met de duiven gaat in de herfst. Ze verliezen namelijk hun veren in deze periode. Verder hebben de duiven geen last van de herfst. Ook hadden we het met Harold over het vertrek van Hildo. Wat vindt hij daar nou eigelijk van?



Het sportnieuws voor komend weekend

Stefan van Eijk praat je bij over het sportnieuws van aankomend weekend.



Merel Kester over de planning van Op Hodenpijl

Er valt weer van alles te beleven aankomende tijd bij Op Hodenpijl. Op zaterdagavond 7 oktober brengt Margriet Eshuijs het akoestische programma Journey Op Hodenpijl. Margriet vertelt en zingt een wonderlijke verzameling intense liedjes die zich aandiende tijdens een reis met haar hond Lola.



Kinderen in Wateringen hebben speelse ochtend dankzij lerarenstaking

De lerarenstaking deze donderdag stelde veel ouders voor de vraag: waar laat ik mijn kind? Er bleken heel wat initiatieven voor extra opvang, bijvoorbeeld in Wateringen, waar onder meer balletles was en in sociaal cultureel centrum De Vang een extra leer-denk-doe-ochtend.



Monumenten in Schipluiden en Den Hoorn beter beschermd

Tot nu toe waren er binnen de gemeente Midden-Delfland vooral in Maasland meerdere panden aangewezen als gemeentelijk monument. Die zijn dan ook goed bewaard gebleven. De gemeente wil, dat ook in Schipluiden en Den Hoorn bijzondere gebouwen goed bewaard blijven en heeft daarom een lijst samengesteld met nieuwe gemeentelijke monumenten.



Poll

CDA en VVD willen driedimensionale zebrapaden in Westland op plekken waar de verkeersveiligheid in het geding is. Wat vind jij daarvan?