Archief

In het OchtendMagazine: Respijthotel in 's-Gravenzande en indringende getuigenoproep

In het OchtendMagazine bespraken we vanmorgen de komst van een Respijthotel naar 's-Gravenzande, de politie deed een getuigenoproep en Spruijt en Opperman waren te gast in de studio.

Spruijt en Opperman te gast in het OchtendMagazine!

Spruijt en Opperman (voorheen Zij en Ik) waren te gast bij het OchtendMagazine. Daar hadden zij het over aankomende zaterdag 9 september, want dan staan ze in WestlandTheater De Naald. Ook willen de dames een CD gaan maken, maar daar is geld voor nodig. In de uitzending spraken ze onder andere over de inzamelingsactie voor de CD.



"Westlandse streekproducten moeten meer worden gebruikt"

Maandag bleek dat Westlandse koks weinig streekproducten gebruiken. Wij vroegen onze luisteraars wat ze daarvan vinden. Ruim 82 procent vindt het belangrijk dat er streekproducten worden gebruikt. Wij belden met Ton Immerzeel van de Westlandse Druif.



Vrouw uit Maasland overleden, politie zoekt getuigen

We spraken dinsdag ook met Cor Spruijt, woordvoerder van de politie. De politie is druk bezig met een belangrijke zaak. Zondag 11 juni troffen ze een zwaar gewonde vrouw aan in Maasland. De vrouw overleed later aan haar verwondingen. De partner van de vrouw is aangehouden. Een week na het incident belde iemand anoniem naar de politie, deze persoon had belangrijke informatie over de zaak. De politie wil graag met tipgever in contact komen.



Nieuw respijthotel van Pallia Zorgbureau in 's-Gravenzande

Pallia Zorgbureau is bewust niet groot. De groei zit hem in nieuwe activiteiten, zoals het nieuwe respijthotel in 's-Gravenzande. Dat vertelde Ko Besuijen van Pallia Zorgbureau. Er wordt een respijthotel geopend in 's-Gravenzande.



Ook in de Cultuurschuur is het nieuwe seizoen begonnen

Het nieuwe seizoen is weer begonnen, de schoolvakanties zijn weer voorbij en dus komen er weer allemaal leuke activiteiten aan. Daarom hebben we in het OchtendMagazine even gebeld met Gerda Bruinsma over wat er de aankomende weken allemaal in de Cultuurschuur gaat gebeuren.



Het regionieuws

Nieuwslezer Bas Booister praat je bij over het laatste nieuws uit de regio.



Morgenochtend om 7.00 uur is er weer een nieuw OchtendMagazine op WOS Radio met Hildo, Lara en Wybe.