Archief
Danielle Looij

Danielle Looij

Monsterse Danielle vlucht na aardbeving

De aardbeving die het Griekse eiland Kos heeft getroffen, is ook gevoeld door Westlandse toeristen daar. De beving gebeurde de afgelopen nacht rond 1.30 uur lokale tijd en had een kracht van 6,7. Op Facebook vertelt de Monsterse Daniëlle Looije van haar ervaringen.

"Ik lag net een half uur op bed, toen ik dacht dat het begon te onweren en er een inslag was geweest. Toen ik de regen vreemd vond klinken, ben ik in een jurkje gesprongen en de gang opgelopen. Daar zag ik dat er water uit het plafond kwam een realiseerde ik me, dat er iets heel anders aan de hand was. Ik heb (...) een bril, mijn telefoon en paspoort gepakt en toen ben ik naar buiten gevlucht. Toen we hoorden dat er mogelijk nog een tsunami aan kon komen, zijn we met de groep naar een hogere plek gelopen".

Omdat het koud werd, ging ze met medereizigers in een vrachtwagen zitten. Toen de zon opkwam, ging ze

terug naar het hotel. "In het pand bleek dat het trappenhuis gescheurd en verzakt was. Met een kloppend hart en trillende handen stond ik weer buiten. We hebben de mogelijkheid gekregen om morgen weer terug te gaan, maar de meeste van ons hebben besloten toch te blijven. Terwijl ik dit schrijf, vieren we het leven met een drankje."

Categorieen:
Monster Westland Algemeen