Archief

In het OchtendMagazine: Parkeerplaatsen Voorhof gaan volgens Honsels Harmonie 7 ton kosten

In het OchtendMagazine op WOS Radio spraken we met Henk van den Bos van Honsels Harmonie. Hij is fel tegen de geplande sloop van de Voorhof-kerk. Harold-de-Duivenman verklapte dat hij alleen met een groot masker op zijn duivenhok in gaat. Ook namen we weer een kijkje bij de Vierdaagse in Nijmegen.

"De parkeerplaatsen die op de plek van de Voorhof moeten komen, kosten meer dan 7 ton!"

Er lijkt steeds meer protest te komen tegen de voorgenomen sloop van de Voorhof in Honselersdijk. Muziekvereniging Honsels Harmonie wil graag in het pand. Ook de politieke partij Westland Verstandig is tegen de sloop. Henk van den Bos van Honsels Harmonie wil er alles aan doen de Voorhof te behouden. Op WOS Radio rekent hij voor wat de sloop gaat kosten.

Harold-de-Duivenman gaat alleen zijn duivenhok in met een groot masker op


Elke vrijdag bellen we Harold-de-Duivenman. Vanmorgen vroeg zijn negen van zijn duiven 'gelost' in Marseille. Harold onthulde vanmorgen dat als hij zijn duivenhok in gaat, hij een groot masker op zet. De duiven veroorzaken veel stof en daar kan Harold niet tegen. Maar van zijn dokter hoeft hij de duiven niet weg te doen. Ook bespraken we zijn vakantieplannen.De Vierdaagse: het einde is in zicht!

De wandelaars in Nijmegen zijn bezig aan de laatste dag. Ook vandaag belden we Mahelia Prins uit Naaldwijk. Gisteren klonk ze vermoeid, maar vandaag is ze helemaal fris. Ze heeft tot nu toe slechts twee kleine blaartjes gehad. Vandaag is het team van het WOS TV-programma Zomaar Zomer in Nijmegen om regiogenoten te filmen. Vanavond is het programma te zien op WOS TV.Verdachte rijdt in op agenten in 's-Gravenzande

Op de Prinses Beatrixstraat in 's-Gravenzande is woensdagavond een man op een agent ingereden. De politieman kon net op tijd wegspringen. Hij heeft aangifte gedaan van poging tot doodslag. Er waren genoeg getuigen. Wij spraken getuigen en politiewoordvoerder Cor Spruijt.Het regionieuws

Nieuwslezer Dennis van Schie brengt het laatste nieuws uit de regio.Poll

De Oranjeleeuwinnen hebben ook hun tweede wedstrijd op het EK gewonnen. Wordt het team, met Mandy van den Berg uit Naaldwijk en bondscoach Sarina Wiegman uit Monster, kampioen?