Archief

Babic nieuwe hoofdtrainer van The Hookers

Rugbyclub The Hookers heeft Nemanja Babic aangetrokken als nieuwe hoofdtrainer. De Serviër heeft voor één seizoen getekend bij de Hoekse ereklasser.

Babic neemt het stokje over van Ray Blackburn, die zich gaat focussen op het tweede team, het damesteam en de jeugd. Daarnaast begeleidt Blakcburn vanaf komend seizoen het vijftiental jeugdtrainers.

Voorzitter Paul van Putten steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken. "Wij hebben de ambitie om over een aantal jaren met ons eerste kampioen van Nederland te worden. Dat betekent dat wij nu bewust clubbreed investeren in rugbykennis en -kwaliteit."

Ook in de accommodatie van The Hookers wordt deze zomer geïnvesteerd. "Wij hebben een vaste beregeningsinstallatie geïnstalleerd en de gemeente heeft ons veld een flinke opknapbeurt gegeven. Daarnaast zijn wij met de gemeente in gesprek over het realiseren van uitbreiding met een tweede veld. Dat is broodnodig, gezien het feit dat wij gedurende het seizoen zeven dagen van de week gebruik maken van onze accommodatie", aldus Van Putten.

Categorieen:
Sport