Archief

In het OchtendMagazine: Politieke partijen flirten met elkaar en Bauke Mollema naar Profronde Westland?

We hadden vanmorgen in het OchtendMagazine veel aandacht voor wielrennen. We blikten terug op het Wielerspektakel van Monster en we keken vooruit naar de Profronde Westland. Ook spraken we met Ellen Snethlage van de politieke partij Fractie Snethlage. Zij wordt de laatste tijd veel gezien in PvdA-kringen.

Rijdt Bauke Mollema mee in de Profronde Westland?

Volgende week donderdag wordt de Profronde Westland verreden. Er verschijnen verschillende grote namen aan de start. Naast publiekstrekker Tom Dumoulin, zullen ook Ramon Sinkeldam, Laurens ten Dam, Niki Terpstra en Bram Tankink meerijden. Ook de Westlandse renners Jesper Asselman en Lennard Hofstede nemen deel aan de profkoers. De organisatie is bezig om ook Bauke Mollema naar Wateringen te halen. We spraken organisator Marco Vijverberg.

Fractie Snethlage flirt met PvdA Midden-Delfland

De kans is groot, dat de Fractie Snethlage bij de gemeenteraadsverkiezingen onderdeel wordt van PvdA Midden-Delfland. Afgelopen zaterdag is de eenmansfractie van Ellen Snethlage gespot met PvdA-partijleden in een bakkerij in Den Hoorn. "We kunnen het goed met elkaar vinden", zei Snethlage vanmorgen op WOS Radio. Al sinds januari heeft Snethlage fractievergaderingen met de PvdA-raadsleden. Uit praktische overwegingen, "want ik kan in mijn eentje niet alle stukken lezen", aldus Snethlage. Deze zomervakantie denkt Snethlage na over een eventuele overstap naar de PvdA, "maar de optie van zelfstandig gaan is er ook nog steeds", zegt ze. "Maar met de VVD kan ik het net zo goed vinden".Jos Koop wint Monsterse wielerronde

Jos Koop heeft de 56e Wielerdag van Monster op zijn naam geschreven. De renner van Westland Wil Vooruit uit Delft eindigde voor Jordy Buskermolen uit Kudelstaart en Naaldwijker Paul Helderman, die respectievelijk tweede en derde werden. We blikten terug met organisator Ton van Spronsen.Het regionieuws

Nieuwslezer Dennis van Schie leest het laatste nieuws uit de regio.Poll

Na Midden-Delfland, overweegt nu ook de gemeente Westland gratis regentonnen beschikbaar te stellen aan haar inwoners. Goed idee?