Archief
Stefan van Eijk

Stefan van Eijk

Jason van Dalen tweede op Ronde van Kwintsheul

's-Gravenzander Jason van Dalen heeft tijdens de 32e Ronde van Kwintsheul net naast de eerste plaats gegrepen bij de elite/beloften. In de sprint was Fabio Jakobsen uit Heukelum een fractie sneller. Joey van Rhee uit Nijverdal werd derde.

Van Dalen raakte in maart enkele tijd uit de roulatie. Tijdens de Ronde van Normandië brak hij in beide handen zijn middenhandsbeentje. De 22-jarige renner gaf na afloop van de Heulse wielerronde aan nog steeds hinder hiervan te ondervinden. Ondanks dat wist hij vrij snel vanaf de start met Jakobsen, Rhee en Lars van de Vall een kopgroep te vormen, die uiteindelijk de strijd om de medailles aanging.

Bij de amateurs/sportklasse mocht 's-Gravenzander Bob van den Berg de hoogste trede van het podium beklimmen. Achter hem eindigden Rotterdammer Pim Achterkamp en Joost Blink, die eveneens uit 's-Gravenzande komt.

Honselersdijker Nick Brabander was de snelste bij de junioren. Friso Diemen uit Amstelveen en Stefan Verhoeff uit Groot-Ammers finishten respectievelijk als tweede en derde.

Categorieen:
's-Gravenzande Sport