Archief
Tom van Bemmel

Tom van Bemmel

Eigenaar aanhangwagen: 'Ik heb 'm niet gedumpt'

De eigenaar van de aanhangwagen die donderdag zou zijn gedumpt naast de Laan 1940-1945 in Maasluis, zegt dat dit helemaal niet het geval is. De aanhanger zou laat in de avond zijn vastgelopen en de eigenaar wilde het ding vrijdagochtend weer weghalen, zo laat hij aan de WOS weten. Maar volgens het team Handhaving klopt daar niets van en is de man een goede bekende van deze dienst en van de lokale woningcorporatie.

De eigenaar geeft wel aan, dat de aanhanger naar Maassluis gesleept werd omdat de afdeling Handhaving van Midden-Delfland de aanhangwagen weg wilde hebben van een parkeerterrein in Maasland. Maar van dumpen is volgens de Maassluizer absoluut geen sprake: "Mijn kentekenplaat zit er nog op. Dan zou het wel stom zijn om 'm te dumpen."



Handhaving stelt op zijn beurt weer: "We hebben de aanhangwagen weggehaald, omdat deze anders gaat zwerven door Maassluis. Dan wordt het ding elke drie dagen verplaatst. Of hij laat het voor vuil achter. Eerder hebben we ook al dergelijke problemen met hem gehad." De eigenaar zegt stappen tegen Handhaving te gaan nemen.