Archief

In het OchtendMagazine: Foto's delen vanuit de glijbaan, het kan straks in Maassluis

In het OchtendMagazine op WOS Radio spraken we vanmorgen een badmeester van zwembad Dol-Fijn. Het zwembad krijgt een hypermoderne glijbaan. Met Cor Spruijt blikten we vooruit op Veilig Westland en we checkten of de eigenaar van de gevonden trouwring al gevonden is.



Zwembad krijgt hypormoderne glijbaan: social media vanuit de glijbaan

Zwembad Dol-fijn in Maassluis is een paar weken dicht vanwege een verbouwing. Op meerdere plekken wordt het zwembad onder handen genomen. De badmeester vertelde vanmorgen op WOS Radio dat het recreatiebad een interactieve glijbaan krijgt, vanwaaruit je foto's via je social media kanalen kan delen. In de peuter- en kleuterhoek komt een interactieve watertafel. De werkzaamheden gaan voorspoedig, het is de bedoeling dat het zwembad op 31 juli weer open gaat.



Eigenaar trouwring nog niet gevonden

De eigenaar van de trouwring die is gevonden bij de Kringloopwinkel in Maasdijk, is nog niet gevonden. Gisteren werd bekend dat er bij de winkel een oude koffer werd gevonden met daarin een trouwring. In de ring staat de naam Truus en een datum in 1971. Ben of ken je de eigenaar? Neem dan contact op met de kringloopwinkel.



Veilig Westland in het teken van strandveiligheid

Woensdagavond is het programma Veilig Westland weer te zien op WOS TV. Deze aflevering staat vrijwel geheel in het teken van strandveiligheid. Politiewoordvoerder Cor Spruijt legt uit hoe we ervoor kunnen zorgen dat we het op het strand gezellig en veilig houden.



Het regionieuws

Nieuwslezer Bas Booister leest het laatste nieuws uit de regio.



Poll

Plastic afval moet worden ingezameld in doorzichtige zakken. Als je het plastic afval in een grijze vuilniszak aanbiedt, wordt het bij het restafval verwerkt. Dat gebeurt omdat de vuilverwerkers niet kunnen zien wat er in de grijze zakken zit. Wist je dat je plastic afval in doorzichtige zakken moet aanbieden?