Archief

In het OchtendMagazine: Rotterdammer sterkste van Westland en trouwring gevonden

In het OchtendMagazine heben we teruggeblikt op de actie van stichting Avavieren op de braderie van 's-Gravenzande, we spraken over de Sterkste man van het Westland, er is een oude trouwring gevonden en we blikten terug op een vrijgezellenfeestje.

Trouwring gevonden bij kringloopwinkel Maasdijk

In de nieuwe kringloopwinkel van Maasdijk is onlangs een trouwring afgeleverd. De ring zat in een koffer en had als inscriptie de naam 'Truus' en een trouwdatum uit 1971. Grote vraag is nu, van wie de ring is. De kringloopwinkel weet helaas niet meer wie de ring afleverde. Mensen die meer weten, kunnen contact opnemen met de kringloopwinkel aan de Maasambacht 8 in Maasdijk. Telefoonnummer: 06-48153297.



Rotterdammer Jeffrey Bos sterkste man van het Westland

Afgelopen zaterdag werd in Monster de wedstrijd 'Sterkste man van het Westland' gehouden. Krachtpatsers moesten onder andere een auto van 8 ton trekken. Ook moesten ze 240 kilo optillen. De wedstrijd werd gewonnen door Jeffrey Bos uit Rotterdam. Met de winst kwalificeerde hij zich voor de wedstrijd Sterkste man van Nederland.



Stichting Avavieren succesvol op braderie 's-Gravenzande

Wybe Epema is behalve co-host van het OchtendMagazine op WOS Radio, ook actief bij Avavieren. De organisatie wil bungalows bouwen op park Vlugtenburg, waar gehandicapten vakantie kunnen vieren. Afgelopen week stond de stichting met een stand op de braderie in 's-Gravenzande. We blikken met Wybe terug.



Bijzonder vrijgezellenfeestje op WOS Radio.

Jarenlang was Margriet van der Eijk één van de gezichten van WOS TV en een vetrouwd geluid op WOS Radio. Inmiddels werkt ze als nieuwslezer bij de NOS. Binnenkort gaat Margriet trouwen met haar Rick. De vrienden van Rick organiseerden een vrijgezellenfeest voor haar. Omdat Rick, in het dagelijks leven vooral bezig met cijfers, nog nooit op de radio geweest is, kwamen ze met Rick langs bij de WOS. Hij mocht een romantisch gedicht voorlezen...



Regionieuws

Nieuwslezer Dennis van Schie praat je bij over het laatste nieuws uit de regio.



Poll

Sjaak van der Tak stopt binnenkort als burgemeester van Westland. Morgen praten de fractievoorzitters uit de gemeenteraad met de Commissaris van de Koning over de opvolging. Wat zijn jouw wensen?