Archief

In het OchtendMagazine: feest in 's-Gravenzande

In het OchtendMagazine op WOS Radio hadden we vanmorgen veel aandacht voor de feestweek in 's-Gravenzande. Ook stonden onderzochten we hoe het bevalt om te koken zonder gas.

Co-host Wybe Epema zet zich in voor Avavieren

Co-host Wybe Epema was vanmorgen niet bij het OchtendMagazine, hij staat vandaag met Stichting Avavieren op de braderie in 's-Gravenzande. Avavieren staat voor Aangepast Vakantie Vieren. De stichting bouwt op park Vlugtenburg in 's-Gravenzande aangepaste bungalows. Om dat te financieren worden er allerlei acties georganiseerd, waaronder een step-estafette.



Disco Falcon met Joost en Aart nog één keer terug

In de jaren 80 was de Falcon Disco in de regio een begrip. Vorig jaar stonden de DJs Joost en Aart nog één keer op het podium tijdens de feestweek in 's-Gravenzande. Het optreden was een groot succes en daarom heeft de organisatie gevraagd of de heren nog een keer willen optreden. DJ Aart den Haan - een paar jaar ouder dan destijds - heeft er zin in!



De feestweek in 's-Gravenzande is in volle gang!

Er is van alles te doen tijdens de feestweek van 's-Gravenzande. Woensdag gingen de festiviteiten van start met de wielerronde, vandaag is er een braderie en kermis en er staan verschillende muzikale optredens op het programma. Verslaggeefster Diana de Bruijn zag dat het al vroeg druk is.





Aardgasloze woningen: hoe bevalt dat in Wateringen

Stoken en koken op aardgas: de pakweg zeven miljoen Nederlandse huishoudens die dit nu nog doen, moeten voor 2050 overstappen op een milieuvriendelijk alternatief. Wij gingen kijken bij een woningcomplex in Wateringen, dat in 2011 zonder aardgas werd opgeleverd.



Jonge chauffeurs gezocht om (vrijwillig) ouderen te vervoeren

Elke week presenteert Wouter van Vitis Welzijn drie vacatures voor vrijwilligers. Deze week is hij onder andere op zoek naar chauffeurs die ouderen willen vervoeren. Er wordt vooral gezocht naar iets jongere chauffeurs. Ook worden er vrijwilligers gezocht die gezellig bij ouderen op visite willen.



Deze zomer van alles te doen in Den Hoorn

In Midden Delfland is deze zomer van alles te doen. De lokale journalist Gemma van Winden-Tetteroo van de Schakel vertelt uitgebreid wat er onder andere in Den Hoorn te doen is.



Het regionieuws

Nieuwslezer Dennis van Schie leest het laatste nieuws uit de regio.

Poll

De feestweken zijn in volle gang. Vorig jaar werden er verschillende jongeren dronken van straat gevist. De gemeente Westland wil overmatig alcoholgebruik bij jongeren tegen gaan. Wat vind je van het alcoholbeleid van de gemeente?