Archief

In het OchtendMagazine: Sleuteloverdracht nieuw gemeentehuis en musicalsterren in de studio

In het OchtendMagazine namen we vanmorgen een kijkje bij het nieuwe gemeentehuis. Daarnaast waren in de studio musicalsterren te gast.



Het nieuwe gemeentehuis in Naaldwijk wordt bijna geopend

Er is jarenlang 'gesteggeld' over het nieuwe gemeentehuis van de gemeente Westland. Vandaag was het zover: wethouder Meijer kreeg de sleutel overhandigd uit handen van Piet van Hoeven van De Groene Schakel, het consortium dat de twee gebouwen aan de Verdilaan en de Tiendweg in Naaldwijk gerealiseerd heeft. Op 27 september is de officiële opening. Verslaggeefster Diana de Bruijn nam vandaag een kijkje.



Rob & Carlo zijn gestopt

Het duo Rob & Carlo is gestopt. Afgelopen vrijdag sloot het duo hun gezamelijke zangcarriere af met hun tranentoer. In negen uur tijd werd op twaalf plekken opgetreden. Een come-back sluit het duo niet uit. De komende tijd zullen de twee zich richten op hun eigen muzikale projecten.



De groep 8 musical van De Zeester komt eraan!

Volgende week begint voor basisscholen de zomervakantie. De laatste week voor de vakantie is voor de leerlingen en leraren een drukke week. De 46 leerlingen uit groep 8 van basisschool de Zeester zijn druk met de voorbereidingen voor de musical. De leerlingen Roos, Maud en Robina waren vanmorgen bij WOS Radio in de studio en vertelden over de musical.





Regionieuws

Nieuwslezer Dennis van Schie praat je bij over het laatste nieuws uit de regio