Archief

Nieuwe getuigenoproep na vondst zwaargewonde vrouw op Zwartendijk

Volop vragen bij de politie over de zwaargewonde vrouw uit Naaldwijk. De vrouw (54 jaar) werd donderdag 15 juni gevonden op de Zwartendijk tussen Monster en Naaldwijk. Waardoor zij die verwondingen opliep is nog een groot raadsel.

Inmiddels is haar huis aan de Indische Oceaan in de wijk Woerdblok onderzocht en er is een passantenonderzoek geweest. De politie deed dinsdag een nieuwe getuigenoproep in opsporingsprogramma Team West van Omroep West. Het onderzoeksteam is op zoek naar twee specifieke fietsers.



Op de Zwartendijk ter hoogte van het bedrijf Van der Valk heeft het slachtoffer op 15 juni om 04.33 uur contact met een fietser. Om 04.40 uur passeert een andere fietser de vrouw. Deze man draagt rode bovenkleding. De recherche komt graag met beide fietsers in contact. Ze kwamen vanuit Monster en reden richting Naaldwijk.

Mensen die meer weten of beschikken over camerabeelden worden eveneens verzocht contact op te nemen met de districtsrecherche van Delft-Westland via 0900-8844. Anoniem kan ook, via 0800-7000.



Reportage over de flyeractie van vorige week donderdag: