Archief

In het OchtendMagazine: Schieten in Hoek van Holland en maar één Westlander bij Sterkste man wedstrijd

In het OchtendMagazine blikten we vanmorgen terug op Samenloop voor Hoop en we namen een kijkje in het Atlantic Wall museum. Ook blikten we vooruit op de wedstrijd de Sterkste Man van Westland.

Samenloop voor Hoop haalt 80.000 euro op

De vijfde editie van SamenLoop voor Hoop Westland heeft 80.000 euro opgeleverd. Dat is zondagmiddag bekend gemaakt. Teams liepen 24 uur lang in estafettevorm om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. In 2015 werd er nog 135.000 euro opgehaald. Het tweejaarlijkse evenement werd gehouden in het Hofpark in Wateringen.



Rondleiding bunkers Atlantikwall Museum met schietdemonstratie

Afgelopen zaterdag was het Veteranendag. In het Atlantic Wall museum in Hoek van Holland waren indrukwekkende rondleidingen. In de duinen werd ook een schietdemonstratie gegeven.



De Sterkste man van Westland komt eraan! Maar er doet maar één Westlander mee

Zaterdag 8 juli zal er gestreden worden om de titel de "Sterkste man van het Westland" op het terrein bij sporthal de Wielepet in Monster. Er zijn vijf wedstrijdonderdelen: deadlift, vrachtwagen trekken, boomstam tillen, heavy timberwalk en stones of strength . Tot nu toe zijn er 17 deelnemers aangemeld, waarvan er slechts één uit het Westland komt.



Het regionieuws

Nieuwslezer Dennis van Schie brengt het laatste nieuws uit de regio.



Poll

In de nieuwe parkeergarage in 's-Gravenzande mag je straks anderhalf uur gratis parkeren. Ondernemers vinden dat te kort. Wat vind je überhaupt van de parkeermogelijkheden in de Westlandse centra?