Archief
Instagram Politie Rotterdam Centrum

Instagram Politie Rotterdam Centrum

Acht 'gestolen' fietsen aangetroffen in bedrijfspand Wateringen

In een bedrijfspand in Wateringen heeft de politie maandagavond acht fietsen aangetroffen, die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn. Agenten van eenheid Rotterdam kwamen dit op het spoor door een lokfiets, die net als de andere fietsen in een bestelbus stond.

Volgens nieuwssite Regio15 zijn zowel de fietsen als de bestelbus door de politie in beslag genomen voor nader onderzoek. De eigenaren van de fietsen worden nog gezocht en zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of één van de social mediakanalen.

"!$^@#^! Fiets gestolen!" YES! Fietsen gevonden! Dankzij een lokfiets die werd gestolen, hebben wij acht andere fietsen aangetroffen die hoogstwaarschijnlijk ook van diefstal afkomstig zijn. Deze fietsen werd in de bestelbus aangetroffen waar ook onze mooie lokfiets in stond. Op de foto's ziet u de aangetroffen fietsen. Het zijn fietsen van verschillende merken. Is uw fiets gestolen en herkent u één van deze fietsen? Neem alstublieft contact met ons op via 0900-8844 of één van onze social media kanalen. Zonder uw aangifte kunnen wij ook niet alles. Doe altijd aangifte, ook al heeft u misschien wel eens het idee dat 'er toch niets mee gebeurd'. Zo ziet u maar, in één klap acht fietsen. Aangifte doen kan ook online op politie.nl. Delen = extra leuk!

A post shared by Politie Rotterdam-Centrum (@politie_rotterdam_centrum) on

Categorieen:
Wateringen Algemeen