Archief
Archief WOS Media

Archief WOS Media

Van Heyningen binnenkort topman bij Nature's Pride

Fred van Heyningen wordt per 1 september topman van het groente- en fruitconcern Nature's Pride in Maasdijk. Hij is dan in de functie van CEO de opvolger van oprichtster Shawn Harris. Zij heeft besloten haar dagelijkse verantwoordelijkheden over te dragen aan Van Heyningen en commercieel directeur Adriëlle Dankier. Harris blijft bij het bedrijf betrokken als lid van de management board.

Nature's Pride bestaat sinds 2001 en maakt doorlopend een sterke groei door. Afgelopen jaar is een omzet van 362 miljoen euro geboekt en het bedrijf heeft 400 medewerkers in dienst.

In een toelichting op haar besluit zegt Shawn Harris: "Deze stap geeft mij een betere balans in mijn leven. Het geeft mij de mogelijkheid om op basis van mijn eigen ervaring als ondernemer een aantal start-upbedrijven waarbij ik betrokken ben, te adviseren en begeleiden. Ik blijf betrokken bij de verdere ontwikkeling van Nature's Pride, maar met meer afstand."

Fred van Heyningen, voormalig algemeen directeur bij Rabobank Westland, trad op 1 september vorig jaar als managing director in dienst bij Nature's Pride. In deze rol werd hij verantwoordelijk voor alle processen en alle personeelsleden.

Categorieen:
Maasdijk Westland Economie