Reserves Westlandia naar finale Nederlands Kampioenschap

De reserves van Westlandia hebben de finale bereikt om het Nederlands kampioenschap. De Naaldwijkse ploeg versloeg over twee wedstrijden Excelsior Maassluis.

In de return moest Westlandia een 2-1 achterstand ongedaan maken tegen de streekgenoot. Het werd een spannende wedstrijd op sportpark De Hoge Bomen. Na de eerste helft leidde Westlandia met 1-0 dankzij een treffer van Leroy Klootwijk.

De tweede helft was spannend en wedstrijd leek op een gelijkspel af te stevenen, maar in de voorlaatste minuut besliste Marciano Simonis de wedstrijd. Met een fraai genomen vrije trap verschalkte hij de doelman van Excelsior Maassluis. De bezoekers konden de aansluitingstreffer niet meer maken, waardoor Westlandia na twee seizoenen weer in de finale staat om het Nederlands Kampioenschap.

Aanstaand weekend wordt de finale in Haarlem gespeeld tegen Koninklijke HFC.