twitter Dijkvogels

Dijkvogels blijft derdeklasser

Dijkvogels is er niet in geslaagd om de tweede klasse te bereiken. De beslissingswedstrijd voor en plaats in de tweede klasse tegen mede-derdeklasser Atlas werd met 17-16 verloren.

Op het veld van Keep Fit'70 in Roosendaal nam Atlas al snel het voortouw in de wedstrijd. Atlas liep uit naar een marge van vier treffers (6-2),waarna Dijkvogels aan een inhaalrace begon en zelfs op voorsprong kwam (7-8). Atlas herstelde zich en nam een voorsprong van drie treffers (11-8). Dijkvogels kwam voor rust terug tot 11-10.

Na de pauze ging de score om en om. Dan leidde Dijkvogels de dans, waarna Atlas weer een voorsprong nam. Met nog ruim vier minuten te spelen was de stand 16-16. De spanning steeg en uiteindelijk bleek Atlas de gelukkige in deze thriller en het scoorde met nog iets meer dan één minuut te spelen de winnende treffer: 17-16.