Archief Danny Ploegaert

HVC'10 eerste finalist Westland Cup

HVC'10 heeft zich dinsdagavond verzekerd van een plaats in de finale van de Flynth Westland Cup. Op sportpark De Hoge Bomen was de Hoekse tweedeklasser te sterk voor de Naaldwijkse eersteklasser Westlandia (zat). Na een 0-1 achterstand, won de Hoekse club uiteindelijk met 2-1.

In de 32e minuut zette Ricoberto Luijando Westlandia nog op voorsprong via een strafschop, nadat een penalty van Danny Bijl in de 15e minuut gepareerd werd door doelman Daniƫl van der Knijff. In de tweede helft bogen Rico Sterrenberg (51e minuut) en Evert van der Laan de Vries (83e minuut) de achterstand van HVC'10 om in een voorsprong.

HVC'10 neemt het zaterdag 10 juni in de finale op tegen de winnaar van de wedstrijd tussen Maasdijk en FC 's-Gravenzande. Die confrontatie staat komende donderdag op het programma.